IZVJEŠTAJ SA 2.MASTERSA ZA SENIORE I SENIORKE

Autor PSSDZ | 20 Stu 2023

Prošlog vikenda održan je drugi turnir masters serije za seniorke i seniore.I ovaj put smo bili u Golea na TTTS-u i bilo nam je stvarno dobro. Prostor za igru je taman širine da stane osam pikado aparata koliko nam i treba kad igraju zajedno seniori i seniorke,a hrana koju nam pripremaju domaćini je stvarno vrhunska.Na prvom mastersu se zabava otela malo kontroli pa je bilo malo više pjevanja,ali na ovom drugom je bilo sve super. Samo je ovaj moj razglas nedovoljan za tako veliki prostor pa je tu bilo najviše problema.


1. Masters

Na prvom mastersu nastupilo je 38 seniora u Cricketu i 69 u disciplini 501 M.O.,dok je seniorki bilo 9 u Cricketu i 13 u disciplini 501 D.O..Na drugom turniru nastupilo je kod seniora 45 u Cricketu i 60 u 501 M.O,a kod seniorki 11 u Cricketu i 13 u 501 D.O. Već se na ovom uzorku vidi da nam fali malo igračica u odnosu na prošle sezone.dok su igrači na broju prijava kao i prošlih sezona.

Slijedeći turnir nam je 16.12. pa je to prilika za malo veći odaziv naših dama.Kako sad imamo novu internet stranicu našeg saveza i pomalo hvatam konce oprostite mi na kašnjenju i ponekoj grešci koja se pojavi.Iz tog razloga nisam i objavio izvještaj s prog mastersa pa ću sad o njemu  samo ukratko.Prvo smo krenuli s disciplinom cricket za seniore i tu je najbolji bio Marko Janjić pibjedivši u finalu Mladena Carića. Treće mjesto osvojio je Domagoj Bratinčević koji se ugurao između iskusnih igrača prve kategorije i osvoji svoju prvu medalju na našim mastersima,sigurno ne i zadnju.


U disciplini Cricket za seniorke najbolja je bila Olja Pavlović pobjedivši Maju Tešiju u finalu,dok je treće bila Ana Mamut. Tu neman šta komentirat,sve tri su članice reprezentacije zadnjih godina i pitanje je samo trenutne forme.


Iza seniorki smo krenuli s disciplinom 501 M.O. za seniore i tu je nakon velike borbe prvo mjesto osvojio Danijel Kužić ćlan Zelenog strijelca iz Vrgorca(bome su se pojačali ove sezone) pobjedivši u finalu Miju Kalajžića.momka o kojem će se još pisati nakon nekih od slijedećih turnira. Treće mjesto osvojio je Mladen Carić potvrdivši dobu formu iz Cricketa.